Картопля з грибами у духовці (у рукаві)

Страви з картоплі та грибів завжди залишаються фаворитами на будь-якому гулянні. Ось рецепт картопля з грибами в духовці (в рукаві), який, я впевнена, вам обов'язково сподобається.

Страви з картоплі та грибів завжди залишаються фаворитами на будь-якому гулянні. Мені подобається запікати картопля з грибами у духовці. Ось покроковий рецепт картоплі з грибами в духовці (у рукаві), який, я впевнена, вам обов'язково сподобається і ви ним скористаєтеся. Запечена картопля з грибами в рукаві виходить дуже смачною, ароматною, ситною, поживною. До речі, страва цілком підійде для пісного меню.

Інгредієнти

  • Картопля: 700 г
  • Печериці свіжі: 350 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паприка мелена: 2 щіпки

Приготування

Підготуємо інгредієнти для запікання картоплі з грибами у духовці. Очищаємо картоплю та цибулю. Ополіскуємо овочі під водою. Промиваємо свіжі печериці.

Картоплю нарізаємо великими за розміром кубиками.

Для рецепту я взяла невеликі печериці. Нарізаємо їх на 4 частини. Більші гриби розрізаємо на 6 частин.

Цибулю розрізаємо на 2 половинки. Кожну половинку шаткуємо півкільцями.

Картоплю, гриби та цибулю за смаком солимо, присмачуємо меленим перцем та паприкою. До інгредієнтів вливаємо олію.

Між собою інгредієнти добре перемішуємо. Склад, що вийшов, перекладаємо в рукав/пакет для запікання.

Фіксуємо кінець рукава/пакета кліпсою і кладемо у форму.

При 180 градусах запікаємо картоплю з грибами у рукаві у духовці 40 хвилин. Потім рукав акуратно розрізаємо та продовжуємо запікати страву ще 10 хвилин.

Ситну та смачну картоплю з грибами, запечену в рукаві відразу подаємо на стіл разом із зеленню. Смачного!