Для любителів кави та кулінарних експериментів із цим напоєм пропоную простий рецепт його приготування. У ньому звичайна розчинна кава доповнена маленькими зефірками – маршмеллоу. Така кава з маршмеллоу виходить дуже смачною, з ніжною легкою пінкою зверху. Вранці така кава буде чудовим початком нового дня!
Інгредієнти
- Кава розчинна: 2 ч. ложки
- Цукор: 1 ч. ложка
- Маршмеллоу: 5 шт.
- Шоколад: 1 часточка
- Вода (окріп): 200 мл
Приготування
Підготуємо потрібні інгредієнти для кави. Відразу ставимо кип'ятити воду в чайнику.
Маленькі зефірки – маршмеллоу – нарізаємо у формі маленьких кубиків. Відкладаємо солодку заготівлю для кави поки що убік.
У кухоль насипаємо свою улюблену каву. Додаємо до нього цукровий пісок. Кількість інгредієнтів можна варіювати на власний смак.
У кухоль вливаємо столову ложку окропу і відразу ретельно перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів.
Далі в кухоль вливаємо окроп.
У гарячу каву додаємо шматочки маршмеллоу. Під впливом високої температури зефірки почнуть повільно плавитись, утворюючи приємну пінку.
Якщо є бажання, то можна зверху готову каву посипати тертим шоколадом.
Підбадьорлива кава з маршмеллоу готовий. Всім приємного апетиту, пригощайтеся!