Кава з маршмеллоу

Для любителів напою, що бадьорить, пропоную простий рецепт приготування кави з маршмеллоу. Така кава виходить дуже смачною, з ніжною легкою пінкою зверху.

Для любителів кави та кулінарних експериментів із цим напоєм пропоную простий рецепт його приготування. У ньому звичайна розчинна кава доповнена маленькими зефірками – маршмеллоу. Така кава з маршмеллоу виходить дуже смачною, з ніжною легкою пінкою зверху. Вранці така кава буде чудовим початком нового дня!

Інгредієнти

  • Кава розчинна: 2 ч. ложки
  • Цукор: 1 ч. ложка
  • Маршмеллоу: 5 шт.
  • Шоколад: 1 часточка
  • Вода (окріп): 200 мл

Приготування

Підготуємо потрібні інгредієнти для кави. Відразу ставимо кип'ятити воду в чайнику.

Маленькі зефірки – маршмеллоу – нарізаємо у формі маленьких кубиків. Відкладаємо солодку заготівлю для кави поки що убік.

У кухоль насипаємо свою улюблену каву. Додаємо до нього цукровий пісок. Кількість інгредієнтів можна варіювати на власний смак.

У кухоль вливаємо столову ложку окропу і відразу ретельно перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів.

Далі в кухоль вливаємо окроп.

У гарячу каву додаємо шматочки маршмеллоу. Під впливом високої температури зефірки почнуть повільно плавитись, утворюючи приємну пінку.

Якщо є бажання, то можна зверху готову каву посипати тертим шоколадом.

Підбадьорлива кава з маршмеллоу готовий. Всім приємного апетиту, пригощайтеся!