Для ситного та смачного перекушування пропоную приготувати кесадиллю з грибами та сиром. Як основу я використовувала готові коржі тортильї. Для начинки потрібні свіжі печериці, цибуля, спеції, сир. Гриби з цибулею обсмажити спочатку на сковороді, остудити, а потім сформувати кесадиллю з сиром. Апетитна кесадилья з грибами та сиром – смачна страва для любителів мексиканської кухні.
Інгредієнти
- Коржик тортилья: 2 шт.
- Печериці свіжі: 100 г
- Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сир твердий: 80 г
- Сіль за смаком
- Суміш перців: за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти за списком. Гриби промиваємо від забруднень, обсушуємо. Очищаємо цибулю.
Свіжі печериці нарізаємо дрібними шматочками, шаткуємо кубиком цибулю.
У сковороді розігріваємо олію. Перекладаємо на сковороду спочатку цибулю, починаємо обсмажування, періодично перемішуємо. Через кілька хвилин викладаємо грибну нарізку. Інгредієнти солимо і перчимо до смаку. Обсмажуємо хвилин 8. Готову начинку остудити.
Сир подрібнюємо за допомогою терки. Використовуємо бік із великими осередками.
На поверхню кладемо коржик. Присипаємо край однієї сторони коржика половиною подрібненого сиру.
Викладаємо також на один бік грибну начинку.
Закриваємо начинку з печериць і цибулі сирною стружкою, що залишилася.
Грибну начинку накриваємо вільною стороною коржика тортильї.
Розігріваємо поверхню сковороди гриль. Викладаємо на суху сковороду заготівлю. Обсмажуємо кесадиллю з кожного боку по 1 хвилині.
Сирна кесаділля з грибною начинкою готова. Приємного та ситного перекушування!