Кокосові вафлі

Якщо у вас є електровафельниця, то рекомендую до реалізації це покроковий рецепт кокосових вафель, які обов'язково сподобаються домочадцям.

Якщо у вас є електровафельниця, то рекомендую до реалізації це покроковий рецепт кокосових вафель, які обов'язково сподобаються домочадцям. Такі ласощі урізноманітнять чайні посиденьки з подружками чи колегами. Домашні кокосові вафлі виходять в міру пишними, м'якими, смачними та ароматними. Подати вафлі можна з варенням, джемом, згущеним молоком.

Інгредієнти

  • Олія вершкове: 50 г
  • Стружка кокосова: 20 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 75 г
  • Цукор: 25 г
  • Цукор ванільний: 1 ч. ложка
  • Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
  • Сіль: щіпка

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти. Вершкове масло|мастило| потрібно розтопити і остудити до кімнатної температури.

У миску додаємо розтоплене вершкове масло. У масло засипаємо обидва види цукру: простий та ванільний. Додаємо щіпку солі. Перемішуємо до однорідної консистенції.

У масу, що вийшла, розбиваємо куряче яйце, перемішуємо знову.

Всипаємо далі в миску кокосову стружку разом із розпушувачем для тіста, перемішуємо.

Залишилося ще ввести до складу майбутнього тіста борошно. Просіюємо її.

Добре перемішуємо інгредієнти до одержання густого тіста для вафель.

Розігріваємо поверхню електровафельниці. У центр поміщаємо близько 1,5 столових ложок приготовленого тіста.

Кокосові вафлі випікаємо 3-4 хвилини.

Ароматні вафлі з кокосовою стружкою подаємо на стіл із чашкою чаю або кави. Смачного!