Швидко, смачно та просто можна приготувати піцу у мультиварці. Як основу пропоную використовувати листкове готове тісто. Такий заморожений напівфабрикат заощадить ваш час. Для начинки я взяла сирокопчену ковбасу, доповнила її нарізкою зі свіжого помідора та натертим сиром. Така піца з ковбасою у мультиварці вийшла ситною, з мінімальними витратами. Тісто раджу заздалегідь дістати з холодильника та розморозити за кімнатної температури.
Інгредієнти
- Тісто листкове бездрожжеве: 200 г
- Олія вершкове: 15 г
- Сир твердий: 60 г
- Ковбаса сирокопчена: 40 г
- Помідори: 60 г
- Майонез: 20 г
- Паста томатна: 20 г
- Суміш прованських трав: 2 щіпки
- Сіль: щіпка
Приготування
За списком підготуємо потрібні інгредієнти. Помідор добре промити та обтерти.
Для начинки подрібнюємо ковбасу тонкими кружальцями. Помідор нарізаємо у формі напівкілець. Сир натираємо.
Щоб приготувати для домашньої піци соус, миску кладемо порцію майонезу і томатної пасти. Додаємо трохи ароматних прованських трав та сіль. Добре перемішуємо. Соус для піци готовий.
Розморожене листкове тісто розгортаємо в круглий пласт за розміром чаші. Дно чаші мультиварки змащуємо шматочком вершкового масла. Викладаємо основу для піци та змащуємо її приготованим соусом.
На основу викладаємо шматочки ковбаси та помідора.
Начинку посипаємо зверху сирною стружкою.
Фіксуємо мультиварку кришкою та встановлюємо програму «Випічка». Готуємо піцу з ковбасою протягом 30 хвилин до закінчення програми.
Домашня піца з ковбасою та помідорами у мультиварці готова. Розрізаємо, поки гаряча піца, на сегменти і із задоволенням пригощаємося. Приємного перекушування!