Компот із яблук у мультиварці

Домашній компот із яблук у мультиварці на кожен день виходить із насиченим смаком, ароматним. Яблучні часточки не розвалюються, залишаються цілими.

Просто і легко можна зварити компот яблучний, використовуючи мультиварку. Такий спосіб приготування напою – вдала знахідка для господарок! Домашній компот із яблук у мультиварці на кожен день виходить із насиченим смаком, ароматним. Яблучні часточки не розвалюються, залишаються цілими. Яблучний компот можна на стіл подавати теплим або охолодженим. У будь-якому вигляді він гарний.

Інгредієнти

  • Яблука: 500 г
  • Цукор: 150 г
  • Вода: 2 л

Приготування

Підготуємо яблука, цукор та воду. Вода має бути кип'яченою, але теплою.

Ретельно під проточною водою промиваємо яблука. Видаляємо листя та гілочки.

Кожне яблучко розрізаємо на 4 частини. Так зручніше видалити насіння з плодів.

А тепер кожну яблучну частину нарізаємо не дуже тонкими часточками. Нарізку з яблук перекладаємо у знімну чашу мультиварки.

Посипаємо яблучні часточки порцією цукрового піску. Кількість солодкого інгредієнта можна варіювати на власний смак.

Заливаємо яблучну заготівлю необхідною кількістю води.

Мультиварку закриваємо кришкою. Включаємо програму «Гасіння». Час встановлюємо на 35 хвилин. Готуємо компот до закінчення програми.

Смачний яблучний компот, приготований у мультиварці, остудити до бажаної температури та подати до столу. Смачного!