Курячі ніжки в гірчичному соусі в духовці

Для любителів страв із птиці раджу приготувати курячі ніжки у гірчичному соусі в духовці. Страву краще подавати із запеченою картоплею чи овочевим салатом.

Для любителів страв із курки раджу приготувати ніжки, замариновані у гірчичному соусі, у духовці. Запечені подібним способом курячі ніжки виходять соковитими, м'якими та смачними. Апетитні курячі ніжки в гірчичному соусі в духовці можна включити і меню для святкового застілля. Ніжки запропонувати гостям краще разом із запеченою картоплею чи овочевим салатом. Підійдуть інші улюблені гарніри.

Інгредієнти

  • Гомілки курячі: 5-6 шт.
  • Соус соєвий: 4 ст. ложки
  • Гірчиця: 2 ст. ложки
  • Часник: 3 зубчики
  • Сіль: за потребою

Приготування

Як бачите, для рецепту потрібний мінімальний набір продуктів. Курячі гомілки заздалегідь розморозьте, якщо це потреба.

Курячі гомілки промиваємо та обсушуємо паперовими рушниками. Для маринування перекладаємо курячі ніжки у відповідну миску.

Очищаємо часникові скибочки і подрібнюємо їх за допомогою часнику або маленької тертки. Часникову масу додаємо до ніжок.

Додаємо до ніжок соєвий соус та гірчицю. Солі, як правило, не потрібно, але можна трохи підсолити до смаку.

Між собою інгредієнти добре перемішуємо. Залишаємо курячі ніжки маринуватися в гірчичному соусі на 2 години (можна і довше).

Підбираємо для запікання курячих ніжок у гірчичному соусі жароміцну форму. Кладемо в неї замариновані гомілки, виливаємо соус.

Форму з гомілками завантажуємо в розігріту до 180 ° духовку на 50 хвилин. Пару разів ніжки потрібно змастити жиром, що виділився.

Соковиті, м'які, з рум'яною скоринкою курячі ніжки готові. Всім смачного!