Курячий салат з ананасами та чорносливом

Куряче м'ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. Моя пропозиція – це курячий салат з ананасами та чорносливом. Готувати таку страву легко та просто.

Використовуємо для приготування цього салату відмінну властивість курячого м'яса, яке полягає в його чудовому поєднанні з багатьма інгредієнтами. Моя пропозиція – це курячий салат з ананасами та чорносливом, який обов'язково має бути у списку ваших улюблених страв.

Зробити цей салат можна на святкове свято або просто урізноманітнити їм сімейну трапезу. Готувати таку страву легко та просто.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 180 г
  • Ананас консервований: 160 г
  • Горіх грецький (ядра): 40 г
  • Чорнослив: 100 г (без кісточок)
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Беремо потрібні інгредієнти. Заздалегідь відварюємо куряче філе. Чорнослив без кісточок рекомендується на 5-7 хвилин залити окропом, потім промити.

Відварене куряче м'ясо викладаємо на обробну дошку та нарізаємо для салату у формі кубика. Завантажуємо курячу нарізку в миску.

Наступний продукт – чорнослив. Нарізаємо сухофрукти невеликими шматочками. Заготівлю перекладаємо до курки.

Консервований ананас нарізаємо шматочками. Солодку нарізку відправляємо у миску до інгредієнтів.

Волоські горіхи рубаємо шматочками.

Для заправки до компонентів салату додаємо сметану.

Починаємо перемішувати салат. Пробуємо, якщо солі не вистачає, додаємо цю спецію.

Наш салат з куркою та чорносливом готовий, але бажано його поставити на полицю холодильника, щоб він настоявся. Смачного!