Лаваш з корейською морквою та сиром

Апетитні та соковиті закуски з тонкого лаваша залишаються фаворитами на будь-якому гулянні і по сьогоднішній день. Моя пропозиція — це лаваш із корейською морквою та сиром.

Апетитні та соковиті закуски з тонкого лаваша залишаються фаворитами на будь-якому гулянні і по сьогоднішній день. Як начинка для страв з лаваша можна використовувати різні інгредієнти. Підійде шинка, крабові палички, рибні консерви. Моя пропозиція — це лаваш із корейською морквою та сиром, який, незважаючи на мінімальний склад продуктів, виходить дуже смачним.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Морква по-корейськи: 80 г
  • Сир твердий: 70 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 5-6 пір'я

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для закуски із тонкого лаваша. Промиваємо пір'я зеленої цибулі. Сорт твердого сиру та майонезу – на ваш розсуд.

Тонкий свіжий лаваш розрізаємо кулінарними ножицями на 2 половинки.

Сир твердих сортів натираємо. Сирну стружку перекладаємо в миску, додаємо майонез. Інгредієнти перемішуємо.

Сирною масою, що вийшла, змащуємо одну частину лаваша.

Решту лаваша поміщаємо на змащену частину. Віджимаємо від пряного маринаду моркву по-корейськи та розподіляємо її зверху.

Нарізаємо кільцями зелену цибулю. Посипаємо зеленою нарізкою гостру морквину.

Туго згортаємо лаваш із начинкою у формі рулету. Заготівлю загортаємо в харчову плівку і відправляємо охолоджуватися на полицю холодильника.

Охолоджений лаваш з морквою по-корейськи та сиром акуратно нарізаємо порційними шматочками та подаємо на святковий стіл. Смачного!