Листковий салат з куркою, буряком та гранатом

Пропоную в меню для святкового застілля включити листковий салат з куркою, буряком та гранатом. Виходить такий салат дуже смачним, соковитим та апетитним.

Пропоную в меню для святкового застілля увімкнути листковий салат із курки. У блюді подрібнене куряче м'ясо чудово поєднується із зернами гранату, відвареною картоплею, морквою, буряком та яйцями. Для просочення шарів я використовувала майонез. Вийшов листковий салат із куркою, буряком та гранатом дуже смачним, соковитим, апетитним. Така страва точно знайде своїх шанувальників.

Для салату заздалегідь потрібно відварити картоплю з морквою (20-25 хвилин), буряки (35-45 хвилин), яйця (10 хвилин), куряче філе (30 хвилин у присоленій воді). Готувати листковий салат з куркою можна в креманках, використовуючи кільце сервіровки, в загальному відповідному салатнику.

Інгредієнти

  • Філе куряче: 200 г
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Буряк: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Гранат: 0,5 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Майонез: 4-5 ст. ложок
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб приготувати листковий салат із куркою, буряком та гранатом, візьмемо потрібні продукти. Очищаємо відварені коренеплоди, яйця. Обробляємо гранат, розбираючи його на зерна.

Першим шаром укладаємо в сервірувальне кільце натерту картоплю. Трохи його солимо та покриваємо майонезом.

Куряче м'ясо нарізаємо маленькими шматочками. Формуємо другий шар салату.

На шар з курки викладаємо подрібнену цибулю. Цей шар покриваємо майонезом.

Наступний шар – натерті курячі яйця. Злега їх солимо. Не забуваймо покрити майонезом.

На шарі з яєць маємо натерту моркву. Змащуємо майонезом.

На морквяний шар кладемо буряк (теж натираємо його). Змащуємо майонезом.

Завершальний шар нашого салату з куркою – зерна граната.

Смачний листковий салат із куркою, буряком та гранатом для просочення прибираємо в холодильник на 40-60 хвилин. Приємного для всіх апетиту!