Рулет з лаваша з шинкою та свіжим огірком

Для ситного перекушування можна зробити апетитну закуску з лаваша. Щоб рулет із лаваша з шинкою та свіжим огірком вийшов соковитим, змажемо тонкий лаваш майонезом.

Для святкового застілля або просто для ситного перекушування можна зробити апетитну закуску з лаваша. Як начинка знадобиться шинка, яку ми доповнимо нарізкою зі свіжого огірка і морквою по-корейськи. Щоб рулет із лаваша з шинкою та свіжим огірком вийшов соковитим, змажемо тонкий лаваш майонезом. Ось кулінарні подробиці реалізації рецепту.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Шинка: 200 г
  • Огірок свіжий: 0,5 шт.
  • Морква по-корейськи: 150 г
  • Майонез: 60 г

Приготування

Ось потрібні продукти для рецепту. З шинки видаляємо оболонку, промиваємо огірок, моркву корейською віджимаємо від маринаду.

Шинку (будь-якого сорту) перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо у формі дрібного кубика.

Свіжий огірок для подрібнюємо начинки тонкими слайсами.

На столі розкладаємо свіжий тонкий лаваш. За допомогою кулінарного пензлика змащуємо поверхню лаваша майонезом. Краї повинні залишатися вільними (приблизно 2 см).

Розподіляємо рівномірно по поверхні лаваша заготівлю з шинки.

Далі розкладаємо нарізку із свіжого огірка.

Формуємо ще один шар – з корейської моркви.

Лаваш з начинкою акуратно згортаємо у формі рулету. Рулет, що вийшов з лаваша, обертаємо харчовою плівкою і на 30 хвилин кладемо в холодильник.

Охолоджений рулет з лаваша з шинкою та огірком нарізаємо порційними шматочками та пропонуємо на стіл. Частуйтесь!