Листковий салат з куркою та яблуком

Куряче м'ясо досить часто присутнє у різноманітних салатах. Пропоную зробити листковий салат із куркою та яблуком, який можна запропонувати для святкового меню.

Куряче м'ясо досить часто присутнє у різноманітних салатах. Це і не дивно, адже воно чудово поєднується у закусках і з овочами, і з фруктами. Пропоную зробити листковий салат із куркою та яблуком, який можна запропонувати для святкового меню.

Салат "не перевантажений" інгредієнтами, має ніжний привабливий смак. Для складання салату краще використовувати кільце сервіровки, а готову страву можна прикрасити свіжою зеленню. Приступаємо.

Інгредієнти

  • Куряче філе – варене: 200 г
  • Яблуко зелене: 1 штука
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сир твердий: 80 г
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для рецепту беремо потрібні інгредієнти. Заздалегідь відварюємо куряче м'ясо, яйця. Яйця поділяємо на білки та жовтки. Майонез дозволяється замінити сметаною.

На плоску тарілку ставимо кільце сервіровки. Курятину дрібно нарізаємо шматочками. Формуємо перший шар із курячої нарізки. Присолюємо, змащуємо майонезом.

Яблуко очищаємо від насіння та шкірки. Фрукт натираємо. Розподіляємо яблучну стружку другим шаром. Покриваємо соусом.

На яблучний ряд кладемо натертий сир. Цей шар також змащуємо майонезом.

Сирний шар закриваємо натертими білками. Шар із білків також змащуємо майонезом.

Дрібно натираємо жовтки. Це буде останній шар нашого курячого листкового салату.

Апетитний салат шарами з куркою, яблуком та сиром готовий. Смачного всім перекушування!