Для ситного, смачного та швидкого перекушування пропоную зробити на сковороді популярну страву з макаронів. Напевно, багатьом знайоме поєднання макаронів з фаршем. У страви приваблива назва – макарони по-флотськи. Відваримо макарони, фарш обсмажимо разом із цибулею на сковороді, а потім з'єднаємо заготовки разом. Смачні макарони по-флотськи з фаршем на сковороді урізноманітнюють обідню або вечірню трапезу.
Інгредієнти
- Макарони: 150 г
- Фарш м'ясний: 200 г
- Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
- Паста томатна: 0,5 ст. ложки
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо за списком представлені продукти. Фарш можна взяти будь-який (свинячий, яловичий або змішаний). Очищаємо цибулю.
У каструлі кип'ятимо воду з додаванням солі. У киплячу воду закидаємо макарони, перемішуємо та відварюємо до готовності, орієнтуючись на підказки виробника на упаковці.
Цибулю дрібно нарізаємо шматочками. У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо в неї заготовку з цибулі і обсмажуємо, періодично перемішуючи, 2-3 хвилини.
До цибулі на сковороду викладаємо фарш. Перемішуємо і обсмажуємо фарш із цибулею протягом 5 хвилин. У процесі слід розбивати м'ясні шматочки кулінарною лопаткою.
Вміст на сковороді солимо на смак, перчимо, кладемо до інгредієнтів томатну пасту. М'ясний склад перемішуємо.
М'ясний фарш продовжуємо обсмажувати ще 5 хвилин.
До м'ясної заготовки з фаршу викладаємо макарони.
Макарони перемішуємо з|із| приготовленим фаршем і томимо ще 2 хвилини.
Смачні та ситні макарони по-флотськи з фаршем на сковороді приготувалися. Відразу подаємо страву на стіл. Всім смачного!