На швидку руку для ситного перекушування пропоную приготувати макарони. Для рецепту можна взяти макаронні вироби будь-якої форми – спагетті, пір'я, ріжки, вермішель. Готуватимемо на сковороді. Смак макаронів урізноманітним яйцем і ковбасою. Виходять макарони з яйцем на сковороді дуже смачними та апетитними. Ось кулінарні подробиці приготування.
Інгредієнти
- Макарони: 80 г
- Ковбаса: 100 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Яйце куряче: 1 шт.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Вода: 1 л
- Зелень свіжа: за бажанням (для подачі)
Приготування
Для того щоб приготувати макарони з яйцем на сковороді, підготуємо потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю. Ковбасу можна взяти будь-якого ґатунку.
У каструлю наливаємо воду. Солимо її. Коли вода закипить, перекладаємо у воду макарони, одразу перемішуємо. Варимо макарони 8-10 хвилин (або дотримуючись порад виробника).
Ковбасу нарізаємо кубиками. Цибулю шаткуємо дрібними шматочками або на свій розсуд.
У розігріту олію на сковороду перекладаємо нарізку з цибулі. Пасеруємо цибулю до м'якості приблизно 2 хвилини. Періодично цибулю перемішуємо.
До цибулі на сковороду викладаємо нарізану ковбасу. Перемішуємо. Спільно інгредієнти обсмажуємо ще 3 хвилини.
Макарони зварилися. Відкидаємо їх на друшляк, зливаємо воду. Перекладаємо макарони на сковороду, перемішуємо інгредієнти.
До макаронів розбиваємо яйце, трохи солимо інгредієнти.
Відразу яйце перемішуємо з інгредієнтами на сковороді. Яєчна маса повинна добре змішатись із вмістом. За кілька хвилин яйце схопиться.
Смачна і проста у приготуванні страва з макаронів на сковороді з яйцем та ковбасою готова. Подаємо із зеленню або улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!