Манник на молоці у мультиварці

Готуємо з вами манник 🥧 . Манник на молоці у мультиварці. Процес приготування простий і не вимагатиме великих зусиль. Основну роботу зробить мультиварка.

Просто та легко приготувати смачний манник можна у мультиварці. Від вас не потрібно ніяких складних кулінарних дій, лише потрібно буде змішати запропоновані інгредієнти в певному порядку. Ось покроковий рецепт манника на молоці в мультиварці, який чудово тримає форму після випікання та має приємний смак. Домашній манник на молоці в мультиварці при подачі можна урізноманітнити згущеним молоком, солодким сиропом, а найпростіший варіант – присипати його цукровою пудрою.

Інгредієнти

  • Крупа манна: 1 ст.
  • Молоко: 1 ст.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки

Приготування

Беремо свіжі продукти, вказані у списку інгредієнтів. Молоко може бути із холодильника. Для посилення смакових якостей манника можна додатково використовувати ванілін чи корицю.

У робочу миску засипаємо манку. Заливаємо крупу молоком і добре між собою перемішуємо інгредієнти. Манну масу, що вийшла, залишаємо на 10 хвилин.

Потрібна ще одна миска, в яку ми розбиваємо курячі яйця. Продукт доповнюємо цукровим піском та порцією рослинної олії.

Вміст у мисці збиваємо, використовуючи міксер чи віночок.

У нас вийшла повітряна маса, в яку ми відразу переправляємо набухлу манну крупу. Перемішуємо.

У суміш, що у нас вийшла, засипаємо борошно, що просіює, з додаванням розпушувача для тіста.

Добре змішуємо інгредієнти до отримання в'язкого тіста. Тесту на основі манної крупи даємо відпочити 15 хвилин.

Чашу мультиварки змащуємо олією або застеляємо пергаментом. Поміщаємо тісто у чашу мультиварки.

Фіксуємо мультиварку кришкою та встановлюємо програму «випікання». Час приготування – 50 хвилин.

Апетитний манник на молоці, приготовлений у мультиварці, остудити, потім розрізати його на частини та пригощати. Приємного вам чаювання!