Просто та легко приготувати смачний манник можна у мультиварці. Від вас не потрібно ніяких складних кулінарних дій, лише потрібно буде змішати запропоновані інгредієнти в певному порядку. Ось покроковий рецепт манника на молоці в мультиварці, який чудово тримає форму після випікання та має приємний смак. Домашній манник на молоці в мультиварці при подачі можна урізноманітнити згущеним молоком, солодким сиропом, а найпростіший варіант – присипати його цукровою пудрою.
Інгредієнти
- Крупа манна: 1 ст.
- Молоко: 1 ст.
- Яйце куряче: 2 шт.
- Цукор: 1 ст.
- Борошно пшеничне: 1 ст.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
Приготування
Беремо свіжі продукти, вказані у списку інгредієнтів. Молоко може бути із холодильника. Для посилення смакових якостей манника можна додатково використовувати ванілін чи корицю.
У робочу миску засипаємо манку. Заливаємо крупу молоком і добре між собою перемішуємо інгредієнти. Манну масу, що вийшла, залишаємо на 10 хвилин.
Потрібна ще одна миска, в яку ми розбиваємо курячі яйця. Продукт доповнюємо цукровим піском та порцією рослинної олії.
Вміст у мисці збиваємо, використовуючи міксер чи віночок.
У нас вийшла повітряна маса, в яку ми відразу переправляємо набухлу манну крупу. Перемішуємо.
У суміш, що у нас вийшла, засипаємо борошно, що просіює, з додаванням розпушувача для тіста.
Добре змішуємо інгредієнти до отримання в'язкого тіста. Тесту на основі манної крупи даємо відпочити 15 хвилин.
Чашу мультиварки змащуємо олією або застеляємо пергаментом. Поміщаємо тісто у чашу мультиварки.
Фіксуємо мультиварку кришкою та встановлюємо програму «випікання». Час приготування – 50 хвилин.
Апетитний манник на молоці, приготовлений у мультиварці, остудити, потім розрізати його на частини та пригощати. Приємного вам чаювання!