Маринована цибуля з медом та коріандром

Пропоную замаринувати червону цибулю разом із медом та коріандром у зернах. Виходить маринована цибуля з медом і коріандром соковитим, апетитним та смачним.

Маринована цибуля – відмінний додаток до страв з м'яса. Цибуля, маринована зі спеціями, чудово розкриває смак свинини, яловичини, курки. Пікантну закуску з цибулі можна також поставити до котлет, тефтелей. Пропоную замаринувати червону цибулю разом із медом та коріандром у зернах. Виходить маринована цибуля з медом і коріандром соковитим, апетитним та смачним. Обов'язково приготуйте таку заготовку цибулю.

Інгредієнти

  • Цибуля червона: 3 шт.
  • Коріандр (зерна): 1 ч. ложка
  • Мед: 1 ст. ложка (рідкий)
  • Оцет яблучний: 2 ст. ложки
  • Вода кип'ячена: 100 мл (тепла)
  • Сіль: 1 щіпка
  • Цукор: 0,5 ч. ложки

Приготування

Щоб замаринувати цибулю разом із медом із коріандром, підготуємо потрібні інгредієнти. Цибуля я використала червоний, але цей рецепт підійде і для звичайної ріпчастої. Якщо мед у вас густий, розтопіть його на водяній бані і остудіть. Цибулю очищаємо.

Цибулю для маринування нарізаємо в залежності від розміру у формі напівкілець або кілець. Нарізку промиваємо під холодною водою та перекладаємо у широку миску.

До нарізки із цибулі всипаємо коріандр у зернах.

Приготуємо для цибулі маринад. У невелику плашку перекладаємо рідкий мед. Заливаємо його водою, додаємо яблучний оцет. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

У склад, що вийшов, всипаємо цукор і додаємо щіпку солі. Знов ретельно інгредієнти змішуємо, щоб спеції повністю розчинилися. Маринад для цибулі готовий.

Цибулеву заготовку заливаємо маринадом.

Цибулю перемішуємо з маринадом. Миску з цибулею в маринаді відправляємо у холодильник на 30 хвилин.

При подачі до столу мариновану цибулю з медом та коріандром віджимаємо. Пригощайтеся всім приємного апетиту!