Якщо вам до вподоби домашні млинці, то візьміть на озброєння цей покроковий рецепт замісу тіста для них із використанням кукурудзяного борошна. Привабливі млинці на кукурудзяному борошні з молоком виходять смачними, ситними та дуже апетитними. Я використовувала для створення тесту звичне коров'яче молоко, але можливий варіант і з кокосовим молоком, і соєвим.
Кукурудзяні млинці мають щільну структуру, їхню подачу на стіл можна супроводити варенням, сметаною, медом.
Інгредієнти
- Молоко: 300 мл
- Яйце куряче: 2 шт.
- Борошно: 7 ст. ложок (кукурудзяна)
- Цукор: 2 ст. ложки
- Сіль: 0,3 ч. ложки
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
Приготування
Беремо за списком продукти, відмірявши їх у потрібній кількості.
Для змішування інгредієнтів підбираємо широку миску. У посудину вливаємо тепле молоко, розбиваємо курячі яйця.
Доповнюємо вміст сіллю та солодким компонентом – цукром.
Інгредієнти шляхом енергійного перемішування віночком доводимо до суміші з однорідною структурою.
Почнемо всипати кукурудзяне борошно. Додаємо її порційно, відразу втручаючи в однорідний яєчно-молочний склад.
У нас вийшло чудове тісто млинця на основі кукурудзяного борошна. Останній штрих у замішуванні — додавання олії, яка не має запаху. Ще раз змішуємо інгредієнти. Тесту даємо "відпочити" хвилин 15.
Поверхню сковороди змащуємо олією, прийнятно прогріваємо. Смажимо млинці з кукурудзяного борошна з молоком приблизно по хвилинці з кожного боку.
Випічка з кукурудзяної муки готова, всім приємного перекушування!