Морква по-корейськи без оцту

Для любителів моркви корейською пропоную альтернативний варіант її приготування. Використовувати моркву по-корейськи без оцту можна як інгредієнт для найрізноманітніших салатів.

Для любителів пікантної та гострої закуски – моркви по-корейськи – пропоную альтернативний варіант її приготування без оцту. Використовувати моркву по-корейськи без оцту можна як інгредієнт для найрізноманітніших салатів. Хороша така морква по-корейськи без оцту та як самостійна страва.

Інгредієнти

  • Морква: 560 г (очищена)
  • Лимон: 1 шт.
  • Часник: 3 зубчики
  • Приправа для моркви корейською: 1 ст. ложка (за смаком)
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль: 0,75 ч. ложки
  • Цукор: 1 ч. ложка

Приготування

Щоб приготувати моркву корейською без оцту, візьмемо потрібні інгредієнти. Моркву та часник очищаємо. Готову приправу для корейської моркви можна замінити меленим коріандром.

Для подрібнення моркви використовуємо спеціальну терку.

Зубчики часнику пропускаємо через спеціальний прес або дрібно натираємо. Часникову масу викладаємо в подрібнену моркву. Всипаємо цукор, сіль та приправу для корейської моркви.

Перш ніж додати до інгредієнтів олію, її потрібно добре прогріти. Рослинну олію в розпеченому вигляді виливаємо на часникову масу.

Добре перемішуємо морквину зі спеціями. З лимона вичавлюємо сік і виливаємо його в моркву.

Вміст у мисці ще раз добре перемішуємо. Морквину утрамбовуємо ложкою і прибираємо в холодильник маринуватися на кілька годин.

Домашня морква по-корейськи без оцту вийшла пікантною за смаком, соковитою. Подаємо страву на стіл, приємного всім апетиту!