Салат з оселедцем та квасолею

Пропоную вам зробити апетитний і легкий у приготуванні салат з оселедцем та квасолею. Незважаючи на малу кількість продуктів у салаті, він виходить ситним та смачним.

Пропоную вам зробити апетитний і легкий у приготуванні салат, смаковий тон якому ставить солоний оселедець. Для приготування салатної страви вам не потрібно буде відварювати будь-які інгредієнти, адже оселедець доповнений лише цибулею та консервованою квасолею, а для заправки використовується рослинна олія. Незважаючи на малу кількість продуктів у салаті, він виходить ситним та смачним. Такий салат з оселедцем та квасолею заощадить ваш час і урізноманітнить будь-яке меню.

Інгредієнти

  • Філе оселедця солоною: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Квасоля червона консервована: 1 ст.
  • Цибуля зелена: 5-6 пір'я
  • Олія рослинна: 2-3 ст. ложки
  • Вода: 50 мл
  • Оцет яблучний: 50 мл

Приготування

Відповідно до продуктового переліку підготуємо продукти. Цибулю очищаємо. Консервовану квасолю відкидаємо на сито і трохи промиваємо холодною водою.

На обробну дошку перекладаємо цибулю, розрізаємо її навпіл, а потім кожну частину подрібнюємо тонкими смужками.

Заготівлю з цибулі завантажуємо в невелику ємність і заливаємо окропом на 5 хвилин. Потім нарізку віджимаємо і заливаємо маринадом, приготованим із води та яблучного оцту. Цибулю маринуємо для салату 10 хвилин.

Філе солоного оселедця подрібнюємо у формі невеликих шматочків. Рибні кубики перекладаємо в салатник.

Оселедець доповнюємо консервованою червоною квасолею.

Приєднуємо до інгредієнтів мариновану цибулю, яку потрібно попередньо віджати.

Різноманітний склад рибного салату зеленою цибулею, нарізаною кільцями.

Інгредієнти салату поливаємо олією без запаху і перемішуємо. Додаткових спецій, як показала практика, не потрібні.

Салат із консервованою квасолею та оселедцем готовий до вживання, його можна відразу подавати на стіл. Частуйтесь!