Салат «Ніжність» з крабовими паличками та сиром

Смачний салат «Ніжність» з крабовими паличками та сиром готується швидко та легко з невеликим продуктовим складом.

Пропонований рецепт салату з крабовими паличками цілком виправдовує свою назву. Страва дійсно виходить дуже ніжною та соковитою завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів. Смачний салат «Ніжність» з крабовими паличками та сиром готується швидко та легко з невеликим продуктовим складом. Для складання салату можна використовувати кільце сервіровки, підійдуть і креманки.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 100 г
  • Сир твердий: 80 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Яблуко: 1 шт. (кисло-солодке)
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для реалізації рецепту візьмемо потрібні інгредієнти. Яйця відварюємо круто. Остуджуємо їх, очищаємо від шкаралупи. Відокремлюємо білки від жовтків. Сир твердих сортів дозволяється замінити плавленим продуктом. Крабові палички розморожуємо (якщо в цьому є потреба).

Дістаємо крабові палички із упаковки. Шинкуємо інгредієнт дрібним кубиком. Укладаємо перший шар, який покриваємо соусом.

Курячі білки подрібнюємо теркою. Розкладаємо білки на крабовий шар, злегка підсолюємо. Змащуємо майонезом.

Очищаємо яблуко від шкірки, попутно вилучаємо насіння. Натираємо фрукт, розподіляємо рівним шаром. Як і попередні шари, закриваємо його майонезом.

Теркою подрібнюємо сир. Викладаємо сирну стружку, знову змащуємо соусом. Якщо ви використовуватимете плавлений сирок, то покривати його майонезом не потрібно.

Завершальний шар салату «Ніжність» із крабовими паличками – це жовток. Подрібнюємо його терочкою.

Листковий салат з крабовими паличками готовий до дегустації. Приємного перекушування!