Мясо по-гусарськи на сковороді

Я впевнена, що чоловіча половина оцінить м'ясо по-гусарськи на сковороді, приготувати яке не складно. Страва виходить ситною, апетитною і дуже смачною.

Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші страви. Я впевнена, що чоловіча половина оцінить м'ясо по-гусарськи на сковороді, приготувати яке не складно. Страва виходить ситною, апетитною і дуже смачною. Найкраще запропонувати м'ясо по-гусарськи як гарячу закуску, доповнювати його гарніром зовсім не обов'язково.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Морква: 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Часник: 2 зубчики
  • Паста томатна: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Оцет 9%: 1 ст. ложка
  • Крохмаль картопляний: 0,5 ч. ложки
  • Вода: 50 мл
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб приготувати м'ясо по-гусарськи зі свинини, візьмемо ці продукти. М'якуш свинини промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо моркву, цибулю та часник.

М'якуш свинини викладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими шматочками.

Цибулю нарізаємо у формі напівкілець. Моркву крупно натираємо. Часникові зубки дрібно рубаємо ножем. Підготовлені інгредієнти перекладаємо до шматочків свинини.

До заготівлі з м'яса та овочів додаємо томатну пасту, вливаємо столовий оцет, до смаку солимо.

Між собою інгредієнти добре перемішуємо. Миску із вмістом затягуємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник на одну годину.

У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо замариновану свинину і обсмажуємо її разом із овочами протягом 30 хвилин. Періодично інгредієнти на сковороді перемішуємо.

До обсмажених шматочків свинини всипаємо крохмаль, вливаємо трохи кип'яченої води, перемішуємо. Зменшуємо нагрівання плити, а сковороду накриваємо кришкою. Тушимо м'ясо 10 хвилин.

Смачне м'ясо по-гусарськи на сковороді зі свинини готове. Відразу подаємо м'ясну страву до столу. Запропонуйте свіжу зелень до м'яса. Всім смачного!