Зі свинини можна приготувати найрізноманітніші страви. Я впевнена, що чоловіча половина оцінить м'ясо по-гусарськи на сковороді, приготувати яке не складно. Страва виходить ситною, апетитною і дуже смачною. Найкраще запропонувати м'ясо по-гусарськи як гарячу закуску, доповнювати його гарніром зовсім не обов'язково.
Інгредієнти
- Свинина: 500 г (м'якоть)
- Морква: 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Часник: 2 зубчики
- Паста томатна: 2 ст. ложки
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Оцет 9%: 1 ст. ложка
- Крохмаль картопляний: 0,5 ч. ложки
- Вода: 50 мл
- Сіль за смаком
Приготування
Щоб приготувати м'ясо по-гусарськи зі свинини, візьмемо ці продукти. М'якуш свинини промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо моркву, цибулю та часник.
М'якуш свинини викладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю нарізаємо у формі напівкілець. Моркву крупно натираємо. Часникові зубки дрібно рубаємо ножем. Підготовлені інгредієнти перекладаємо до шматочків свинини.
До заготівлі з м'яса та овочів додаємо томатну пасту, вливаємо столовий оцет, до смаку солимо.
Між собою інгредієнти добре перемішуємо. Миску із вмістом затягуємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник на одну годину.
У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо замариновану свинину і обсмажуємо її разом із овочами протягом 30 хвилин. Періодично інгредієнти на сковороді перемішуємо.
До обсмажених шматочків свинини всипаємо крохмаль, вливаємо трохи кип'яченої води, перемішуємо. Зменшуємо нагрівання плити, а сковороду накриваємо кришкою. Тушимо м'ясо 10 хвилин.
Смачне м'ясо по-гусарськи на сковороді зі свинини готове. Відразу подаємо м'ясну страву до столу. Запропонуйте свіжу зелень до м'яса. Всім смачного!