Овочеве рагу з кабачками та сосисками

Пропоную зробити овочеве рагу та включити до складу традиційних інгредієнтів для такої страви сосиски. Виходить овочеве рагу з кабачками та сосисками смачним та ситним.

Овочеве рагу можна приготувати за різними кулінарними рецептами. Пропоную вам зробити овочеве рагу з кабачками та включити до складу традиційних інгредієнтів для такої страви сосиски. Виходить овочеве рагу з кабачками та сосисками смачним, ситним, ароматним. Така страва обов'язково знайде своїх шанувальників гастрономів, і, я сподіваюся, впишеться у ваше повсякденне меню.

Інгредієнти

  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Картопля: 3 шт.
  • Кабачок: 300 г
  • Капуста білокачанна: 100 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Сосиски: 2-3 шт.
  • Часник: 1-2 зубчики
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Вода: 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати овочеве рагу з кабачками та сосисками, візьмемо потрібні продукти. Овочі очищаємо, ополіскуємо під холодною водою. Готувати рагу можна в казані або глибокій сковороді, сотейнику.

Нарізаємо цибулю маленькими шматочками, а морквину натираємо. Завантажуємо овочі в казан у прогріту олію. Пасеруємо, періодично перемішуючи 5 хвилин.

Картоплю нарізаємо середніми кубиками, викладаємо до моркви та цибулі, вливаємо 100 мл води та гасимо під кришкою 10 хвилин.

Нарізаємо шинок маленькими кубиками, викладаємо до інгредієнтів у казан.

Слідом викладаємо до інгредієнтів нашатковану капусту.

Помідор подрібнюємо за допомогою терки. Томатну масу викладаємо в овочевий склад. На свій смак інгредієнти солимо та перчимо. Можна додати улюблених спецій.

Овочеве рагу гасимо під кришкою 15 хвилин. Потім додаємо нарізані кільцями сосиски. Перемішуємо, продовжуємо томити рагу 5 хвилин.

В кінці приготування додаємо в овочеву рагу з кабачками та сосисками пропущений через прес часник, перемішуємо та вимикаємо плиту.

Рагу з овочів з кабачками та сосисками вийшло соковитим, ситним та дуже смачним. Пригощайтеся, приємного апетиту!