Овочеве рагу можна приготувати за різними кулінарними рецептами. Пропоную вам зробити овочеве рагу з кабачками та включити до складу традиційних інгредієнтів для такої страви сосиски. Виходить овочеве рагу з кабачками та сосисками смачним, ситним, ароматним. Така страва обов'язково знайде своїх шанувальників гастрономів, і, я сподіваюся, впишеться у ваше повсякденне меню.
Інгредієнти
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Картопля: 3 шт.
- Кабачок: 300 г
- Капуста білокачанна: 100 г
- Помідори: 1 шт.
- Сосиски: 2-3 шт.
- Часник: 1-2 зубчики
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Вода: 100 мл
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Щоб приготувати овочеве рагу з кабачками та сосисками, візьмемо потрібні продукти. Овочі очищаємо, ополіскуємо під холодною водою. Готувати рагу можна в казані або глибокій сковороді, сотейнику.
Нарізаємо цибулю маленькими шматочками, а морквину натираємо. Завантажуємо овочі в казан у прогріту олію. Пасеруємо, періодично перемішуючи 5 хвилин.
Картоплю нарізаємо середніми кубиками, викладаємо до моркви та цибулі, вливаємо 100 мл води та гасимо під кришкою 10 хвилин.
Нарізаємо шинок маленькими кубиками, викладаємо до інгредієнтів у казан.
Слідом викладаємо до інгредієнтів нашатковану капусту.
Помідор подрібнюємо за допомогою терки. Томатну масу викладаємо в овочевий склад. На свій смак інгредієнти солимо та перчимо. Можна додати улюблених спецій.
Овочеве рагу гасимо під кришкою 15 хвилин. Потім додаємо нарізані кільцями сосиски. Перемішуємо, продовжуємо томити рагу 5 хвилин.
В кінці приготування додаємо в овочеву рагу з кабачками та сосисками пропущений через прес часник, перемішуємо та вимикаємо плиту.
Рагу з овочів з кабачками та сосисками вийшло соковитим, ситним та дуже смачним. Пригощайтеся, приємного апетиту!