Пиріг з абрикосами в мультиварці

Любителі домашньої випічки та смачних десертів з абрикосами порадіють цьому пирогу. Виходить пиріг з абрикосами у мультиварці ніжним, ароматним, дуже смачним.

Любителі домашньої випічки та смачних десертів з абрикосами порадіють цьому пирогу. Тісто для пирога з абрикосами зробимо з використанням вершкового масла|мастила| (можна замінити його якісним маргарином). Пекти пиріг будемо в мультиварці, техніка відмінно справляється з кулінарним завданням. Виходить пиріг з абрикосами у мультиварці ніжним, ароматним, дуже смачним. Такі ласощі з абрикосами урізноманітнять ваше чаювання.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 220 г
  • Цукор: 200 г
  • Олія вершкове: 120 г
  • Яйце куряче: 3 шт.
  • Розпушувач тіста: 1 ч. ложка
  • Сіль: 1 щіпка
  • Абрикоси: 5-6 шт.

Приготування

Щоб спекти в мультиварці пиріг з абрикосами, підготуємо вказані продукти у потрібній кількості. Масло заздалегідь дістаємо із холодильника, щоб продукт став м'яким. Абрикоси ретельно промиваємо.

У миску всипаємо цукровий пісок. Додаємо до нього розм'якшене вершкове масло.

Олію збиваємо з цукром до однорідної маси.

У солодкий масляний склад по одному вбиваємо яйця. Продовжуємо збивати інгредієнти.

У суміш, яка у нас вийшла, додаємо просіяне разом з розпушувачем борошно.

Інгредієнти ретельно перемішуємо так, щоб у результаті вийшло густе, в'язке тісто однорідної консистенції.

Підготуємо абрикоси. Їх потрібно буде розрізати навпіл, видалити кісточки.

Знімну чашу мультиварки змащуємо олією. Перекладаємо тісто в чашу, розрівнюємо його. Зверху розподіляємо половинки абрикосів, трохи втискаючи їх у тісто.

Закриваємо мультиварку кришкою. Вибираємо на екрані програму «випічка». Час встановлюємо на годину. Готовий пиріг з абрикосами акуратно виймаємо і остуджуємо на ґратах.

Коли пиріг з абрикосами охолоне, нарізаємо його шматочками і подаємо з чашкою чаю чи улюбленого напою. Всім приємного чаювання!