Рулет з лаваша з грибами та сиром

З тонкого лаваша можна приготувати різноманітні апетитні та смачні закуски. Пропоную зробити рулет із лаваша з грибами та сиром.

З тонкого лаваша можна приготувати різноманітні апетитні та смачні закуски. Пропоную зробити рулет із лаваша з грибами та сиром, який відмінно впишеться і в буденне меню, і на святковий стіл. Для рецепту знадобляться свіжі печериці. Ми обсмажимо їх спочатку на сковороді разом із цибулею, а потім загорнемо у лаваш, доповнивши подрібненим сиром. Для пікантності додамо в рулет моркву корейською.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Печериці свіжі: 100 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Сир твердий: 50 г
  • Морква по-корейськи: 50 г

Приготування

Підготуємо продукти за списком. Гриби ретельно промиваємо разом із ніжками, обсушуємо на паперовому рушнику. Очищаємо цибулю. Морквину по-корейськи віджимаємо від маринаду.

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Печериці подрібнюємо платівками.

Прогріваємо на сковороді олію. Викладаємо нарізку з|із| цибулі, пасеруємо 2-3 хвилини до м'якості. Потім завантажуємо в сковороду заготівлю із грибів. Трохи солимо. Обсмажуємо разом 5-7 хвилин, періодично інгредієнти перемішуємо. Начинку для рулету остудити.

Розстеляємо на столі тонкий лаваш. Сир подрібнюємо теркою. Посипаємо сирну стружку на лаваш, залишаючи вільними краї.

Далі поміщаємо на лаваш обсмажені гриби із цибулею.

На шар із шампіньйонів викладаємо смужки моркви по-корейськи.

А тепер згортаємо лаваш із грибами, сиром та морквою у формі рулету. Краї підгинаємо всередину.

Прогріваємо поверхню сковороди гриль. Рулет кладемо на сковороду, підрум'янюючи по хвилинці з кожного боку.

Соковитий рулет з лаваша з сиром, грибами та морквою по-корейськи готовий. Всім смачного!