Салат із квашеної капусти з яблуком та горошком

Для любителів простих у приготуванні салатів рекомендую скористатися цим рецептом салату з квашеної капусти з яблуком та горошком.

Для любителів простих у приготуванні салатів рекомендую скористатися цим рецептом, щоб зробити смачну страву з квашеною капустою. У салаті квашена капуста доповнена свіжим яблуком та консервованим горошком. Домашній салат із квашеної капусти з яблуком та горошком виходить соковитим, він підійде для тих, хто тримає піст.

Інгредієнти

  • Капуста квашена: 250 г
  • Горошок консервований: 120 г
  • Яблуко: 1 шт.
  • Цибуля червона: 1 шт.
  • Кріп (свіжий): 3-4 гілочки
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

За списком готуємо продукти для салату. Кріп можна замінити петрушкою.

Квашену капусту перекладаємо у відповідний салатник. Зелений горошок спочатку відкидаємо на сито, а потім уже переправляємо до капусти.

У рецепті я використовувала червону цибулю, вона не така ядрена як звичайна ріпчаста. Цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями або пір'ям. Цибулеву нарізку кладемо до решти інгредієнтів.

На черзі – яблуко. Рекомендую для салату використати яблуко кисло-солодких сортів. Очищаємо фрукт від шкірки та насіння, нарізаємо невеликими кубиками. Яблучну заготовку додаємо до інгредієнтів салату.

Промиті заздалегідь гілочки кропу дрібно шаткуємо. Зелену нарізку перекладаємо до компонентів салату.

Інгредієнти овочевого салату до смаку перчимо, якщо потрібно, то посоліть. Для заправки я використала соняшникову олію, підійде і оливкова.

Залишилося лише перемішати інгредієнти нашого капустяного салату. Овочевий салат з квашеною капустою можна відразу подавати на стіл.

Всім смачного та корисного перекушування!