Рулет з лаваша з крабовими паличками та кукурудзою

Пропоную вам зробити рулет з лаваша з крабовими паличками та кукурудзою, який виходить досить ситним та соковитим.

Такий затребуваний продукт, як крабові палички, можна використовувати не тільки для приготування салатів, але і для створення смачних святкових закусок. Пропоную вам зробити рулет з лаваша з крабовими паличками та кукурудзою, який виходить досить ситним та соковитим. У складі начинки для рулету також є свіжий огірок і відварені курячі яйця.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 100 г
  • Огірок свіжий: 100 г
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Візьмемо для виготовлення рулету зазначені продукти. Заздалегідь відварюємо курячі яйця та охолоджуємо їх. Огірок ретельно промиваємо, подрібнюватимемо його разом із шкіркою. Крабові палички звільняємо від упаковки.

Почнемо подрібнення інгредієнтів для начинки з крабових паличок. Нарізаємо їх у формі дрібного кубика. Аналогічно чинимо і зі свіжим огірком.

До складу начинки додаємо дрібно нарубані курячі яйця.

До інгредієнтів перекладаємо консервовану кукурудзу, з якої обов'язково зливаємо сік.

На смак інгредієнти солимо, перемішуємо. Начинка для рулету готова.

Розкладаємо на поверхні столу тонкий лаваш. Його поверхню змащуємо майонезом, залишаючи вільними краї. Викладаємо рівним шаром начинку.

Упаковуємо рулет із лаваша у харчову плівку і відправляємо його в холодильник на 30 хвилин. Туго згортати лаваш у формі рулету, підгинаючи краї. Потім упаковуємо рулет, що вийшов, в харчову плівку. На півгодини прибираємо рулет на полицю холодильника.

Соковитий рулет з лаваша з крабовими паличками та кукурудзою нарізаємо порціями і відразу подаємо до столу. Всім смачного!