Салат з морквою, кукурудзою та часником

У салаті чудово поєднуються між собою свіжа морквина, консервована кукурудза та подрібнений часник.

Навіть із простих та звичайних інгредієнтів можна приготувати смачні страви. Ось і в запропонованому салаті – всього три основні інгредієнти, але виходить він дуже ситним та смачним. У салаті чудово поєднуються між собою свіжа морквина, консервована кукурудза та подрібнений часник. Таким салатом можна урізноманітнити буденне перекушування, так, на святковому столі він буде доречний. Апетитний салат з морквою, кукурудзою та часником готується швидко та просто.

Інгредієнти

  • Морква: 1 шт. (свіжа)
  • Кукурудза (консервована): 150 г
  • Часник: 3 зубчики
  • Майонез: 2 столові ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Ось потрібні інгредієнти для салату. Моркву очищаємо, ополіскуємо під прохолодною водою. З часникових зубчиків знімаємо лушпиння. Кукурудзу з баночки перекладаємо на сито, щоб злити сік.

Морквину для салату нарізаємо у формі соломки. Можна взяти спеціальну тертку для моркви корейською або використовувати звичайну тертку з великими осередками.

Очищені часникові часточки подрібнюємо за допомогою спеціального пресу. Часникову масу перекладаємо до моркви.

Переправляємо до інгредієнтів підготовлену консервовану кукурудзу.

Для заправки викладаємо до складу морквяного салату порцію свого улюбленого майонезу. На смак інгредієнти солимо.

Компоненти салату з морквою перемішуємо. Можна відразу такий морквяний салат запропонувати до столу.

Всім смачного перекушування!