Пропоную до обідньої трапези або вечері приготувати на сковороді рис, доповнивши його обсмаженими грибами та фаршем. Страва виходить смачною, ситною та апетитною. Для рецепту я використовувала свіжі печериці та змішаний фарш зі свинини та яловичини. За бажанням рис із грибами та фаршем на сковороді до перекушування можна подати з улюбленим соусом, овочевим салатом.
Інгредієнти
- Печериці свіжі: 200 г
- Фарш м'ясний: 250 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Морква: 1 шт.
- Рис пропарений: 1 склянка
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
- Вода: 2 склянки
Приготування
Щоб приготувати на сковороді рис із грибами та фаршем, візьмемо потрібні продукти. Морквину з цибулею очищаємо, гриби обполіскуємо від забруднень.
Моркву натираємо, а цибулю нарізаємо маленькими шматочками. Розігріваємо на сковороді олію, перекладаємо подрібнені овочі і пасеруємо їх, періодично перемішуючи, 3-4 хвилини.
Свіжі печериці нарізаємо шматочками, перекладаємо на сковороду до овочів і обсмажуємо інгредієнти протягом 5 хвилин.
До грибів та овочів додаємо м'ясний фарш. Інгредієнти перемішуємо, продовжуємо обсмажувати ще 7 хвилин.
На сковороду до інгредієнтів всипаємо пропарений рис. За смаком перчимо і солимо. Можна додати улюблених спецій.
Заливаємо інгредієнти водою.
Зменшуємо нагрівання плити, доводимо вміст на сковороді до кипіння і накриваємо кришкою. Гасимо рис з грибами та фаршем 20 хвилин.
Страва з рису, свіжих печериць та м'ясного фаршу вийшла ароматною, смачною та ситною. Всім смачного!