Манти з фаршем та кабачком

Приготувати домашні манти з фаршем і кабачком не важко, якщо скористатися цим покроковим рецептом.

Приготувати домашні манти з соковитою начинкою не важко, якщо скористатися цим покроковим рецептом. Для начинки я використала м'ясний фарш, який доповнила подрібненим кабачком та цибулею. Тісто для домашніх мантів я замісила як на пельмені. Смачні манти з фаршем та кабачком — чудове ситне частування для святкового столу!

Інгредієнти

  • Тісто пельменне: 600 г
  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Кабачок: 150 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для домашніх мантів потрібні інгредієнти. Я використала молодий кабачок, тому мені достатньо було тільки ополоснути його та зрізати хвостик. Якщо у вас зрілий кабачок, то з нього потрібно зрізати шкірку і видалити насіння. Очищаємо цибулину.

Отже, оскільки тісто у нас вже замішане, то почнемо приготування з начинки. Молодий кабачок подрібнюємо середньою теркою. М'якуш, що вийшов, обов'язково віджимаємо.

Цибулину нарізаємо дрібними шматочками. Кабачкову м'якоть доповнюємо м'ясним фаршем та цибульною нарізкою.

Компоненти начинки приправляємо на свій смак сіллю та меленими спеціями. Добре перемішуємо. Начинка для мант готова.

Щоб зробити заготовки для мантів, тісто я поділяю на 4-5 шматків, кожен із яких розкочую в пласти. Заготовки вирізаю кулінарним кільцем.

Кладемо на кожну заготівлю порцію начинки.

Орієнтуючись на фото, ліпимо манти.

Сформовані манти викладаємо на піддон, який не забуваємо змастити олією. Між виробами «дотримуємося дистанції».

Манти з фаршем та кабачком готуємо над парою протягом 45 хвилин.

Смачні манти з начинкою з фаршу та кабачків готові. Подаємо їх із улюбленими соусами. Частуйтесь на здоров'я!