Омлет із сосисками та помідорами на сковороді

Давайте приготуємо омлет із сосисками та помідорами на сковороді, щоб подати його до сніданку.

Омлет – звична для багатьох страва, яку зазвичай готують до ранкового перекушування. Є багато кулінарних варіацій приготування омлету. Мені подобається присутність у яєчній масі помідора та сосисок (або ковбаси). Давайте приготуємо омлет із сосисками та помідорами на сковороді, щоб подати його до сніданку.

Інгредієнти

  • Сосиски: 2 шт. (молочні)
  • Помідори: 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Молоко: 50 мл
  • Олія рослинна: 1,5 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Сорт ковбасного виробу – на ваш смак. Промиваємо помідор, очищаємо цибулю.

Очищаємо сосиски і нарізаємо їх у формі невеликих кілець.

Подрібнити цибулю можна на ваш розсуд, я вибрала форму тонких напівкілець. У помідора зрізаємо місце, де росла плодоніжка, та нарізаємо плід кубиками.

Зробимо яєчну масу для омлету. У миску розбиваємо курячі яйця та доповнюємо їх свіжим коров'ячим молоком.

За допомогою звичайної виделки або ручного віночка яйця змішуємо з молоком до однорідного складу, не забуваємо посолити та поперчити.

У сковороді розігріваємо олію, додаємо спочатку цибулю, потім нарізку з сосисок, а через пару хвилин – помідори. Спільно обсмажуємо інгредієнти 3-4 хвилини.

На сковороду вливаємо суміш омлету.

Накриваємо сковороду кришкою, вогонь робимо мінімальною. Готуємо омлет із сосисками та помідором 8-10 хвилин.

Ситний апетитний омлет із помідором та сосисками приготувався. Ранкову страву відразу подаємо на стіл, можна прикрасити її свіжою зеленню. Приємного всім перекушування!