Рис з грибами та фаршем на сковороді

Пропоную до обідньої трапези або на вечерю приготувати рис із грибами та фаршем на сковороді. Страва виходить смачною, ситною та апетитною.

Пропоную до обідньої трапези або вечері приготувати на сковороді рис, доповнивши його обсмаженими грибами та фаршем. Страва виходить смачною, ситною та апетитною. Для рецепту я використовувала свіжі печериці та змішаний фарш зі свинини та яловичини. За бажанням рис із грибами та фаршем на сковороді до перекушування можна подати з улюбленим соусом, овочевим салатом.

Інгредієнти

  • Печериці свіжі: 200 г
  • Фарш м'ясний: 250 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Рис пропарений: 1 склянка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Вода: 2 склянки

Приготування

Щоб приготувати на сковороді рис із грибами та фаршем, візьмемо потрібні продукти. Морквину з цибулею очищаємо, гриби обполіскуємо від забруднень.

Моркву натираємо, а цибулю нарізаємо маленькими шматочками. Розігріваємо на сковороді олію, перекладаємо подрібнені овочі і пасеруємо їх, періодично перемішуючи, 3-4 хвилини.

Свіжі печериці нарізаємо шматочками, перекладаємо на сковороду до овочів і обсмажуємо інгредієнти протягом 5 хвилин.

До грибів та овочів додаємо м'ясний фарш. Інгредієнти перемішуємо, продовжуємо обсмажувати ще 7 хвилин.

На сковороду до інгредієнтів всипаємо пропарений рис. За смаком перчимо і солимо. Можна додати улюблених спецій.

Заливаємо інгредієнти водою.

Зменшуємо нагрівання плити, доводимо вміст на сковороді до кипіння і накриваємо кришкою. Гасимо рис з грибами та фаршем 20 хвилин.

Страва з рису, свіжих печериць та м'ясного фаршу вийшла ароматною, смачною та ситною. Всім смачного!