Рисовий суп з мясом у мультиварці

Зварити рисовий суп з м'ясом у мультиварці не складно навіть новачкам. Страва виходить просто чудовою, наваристою і з насиченим смаком.

Апетитний та ситний суп з м'ясом легко приготувати у мультиварці. Для рецепту я використовувала свинину та рис. Страва на перше вийшла просто чудовою, наваристою і з насиченим смаком. Зварити рисовий суп з м'ясом у мультиварці не складно навіть новачкам.

Інгредієнти

  • Свинина: 250 г
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка
  • Картопля: 3 шт. (Середній)
  • Рис: 50 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Цибуля зелена: 1,5 ст. ложки (подрібнений)
  • Вода: 1,3 л

Приготування

Підготуємо для варіння м'ясного супу потрібні інгредієнти. Очищаємо картоплю, моркву та цибулю. Ополіскуємо м'ясо, обсушуємо його паперовими рушниками. Рис промити під проточною водою та викласти на сито.

Свинину нарізаємо невеликими порційними шматочками. У чашу мультиварки вливаємо ложку олії. Включаємо програму смаження. Коли олія прогріється, перекладаємо в чашу шматочки м'яса і обсмажуємо без кришки 10 хвилин, періодично перемішуючи.

Морквину натираємо, додаємо до шматочків свинини. Перемішуємо та обсмажуємо наступні 5 хвилин.

Картоплю нарізаємо середніми кубиками, викладаємо в чашу до інгредієнтів.

Додаємо промитий рис і викладаємо цибулину повністю.

Вміст у чаші мультиварки на смак солимо. Заливаємо інгредієнти для супу кип'яченою водою.

Мультиварку закриваємо кришкою. Вибираємо на екрані програму «суп» на 30 хвилин. Коли рисовий суп у мультиварці буде готовий, до смаку його перчимо і кидаємо подрібнену зелену цибулю (або іншу зелень).

Ситний та смачний суп у мультиварці з рисом готовий. Розливаємо його в тарілки, подаємо до столу. Приємного для всіх апетиту!