Суп із кількою в томатному соусі

З кільки в томатному соусі можна приготувати безліч смачних та простих страв. Пропоную зварити суп з кількою в томатному соусі, доповнивши його рисом та картоплею.

Рибні консерви – кілька в томатному соусі – це бюджетний і доступний продукт харчування. З кільки в томатному соусі можна приготувати безліч смачних та простих страв, наприклад суп. Пропоную зварити суп з кількою в томатному соусі, доповнивши його рисом та картоплею. На готування у вас піде буквально півгодини, а вийде в результаті ситна юшка до обіду або на вечерю. Запропонувати до столу рибний суп із кільки у томатному соусі найкраще зі свіжим хлібом.

Інгредієнти

  • Кілька: 125 г (у томатному соусі)
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 0,5 шт.
  • Рис: 40 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Зелень свіжа: 2-3 гілочки
  • Вода: 1,2 л

Приготування

Підготуємо для супу потрібні інгредієнти. Очищаємо картоплю та моркву. Свіжу зелень (кріп, зелену цибулю або петрушку) обполіскуємо холодною водою, струшуємо.

Наливаємо у каструлю воду. Доводимо її до кипіння і солимо до смаку. Картоплю нарізаємо у формі кубика. Закидаємо нарізку з картоплі у киплячу воду.

Морквину подрібнюємо, скориставшись теркою. Перекладаємо морквину в каструлю. Доводимо до кипіння.

Рис промиваємо під проточною водою. Відкидаємо рис на сито, щоб злити рідину. Підготовлений рис додаємо в каструлю, перемішуємо. Регулюємо нагрівання плити, варимо інгредієнти 15-20 хвилин.

Відкриваємо рибні консерви. Кільку в томатному соусі перекладаємо у суп. Перемішуємо. Продовжуємо варити ще 5 хвилин.

Подрібнюємо свіжу зелень. Дрібно шаткуємо її і відправляємо в суп. За смаком суп із кількою перчим. Якщо потрібно, то досолити його. Вимикаємо плиту. Каструлю з супом накриваємо кришкою, томимо 5 хвилин

Смачний та ситний суп із кількою в томатному соусі розливаємо порційно у тарілки. Подаємо на стіл.

Всім смачного перекушування!