Апетитний, соковитий та ситний салат Бахор з ковбасою обов'язково має бути на вашому святковому столі. Ця страва має неповторний смак і привабливий яскравий зовнішній вигляд. У салаті варена ковбаса вдало поєднується зі свіжими огірками, помідорами, сиром та яйцем. Пікантність салату надає часник. Ось подробиці приготування.
Інгредієнти
- Ковбаса варена: 100 г
- Помідори чері: 70 г
- Сир твердий: 50 г
- Цибуля ріпчаста: 40 г
- Огірок свіжий: 50 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Майонез: 70 г
- Часник: 1 зубчик
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Беремо потрібні продукти. Із запропонованих інгредієнтів відварити потрібно куряче яйце. Помідори чері (можна взяти звичайні) та огірок промиваємо.
Порядок подрібнення інгредієнтів не грає ролі, давайте почнемо з ковбаси. На обробній поверхні нарізаємо шматок вареної ковбаси у формі брусочків. Заготівлю відправляємо до салатника.
Зварене круто яйце подрібнюємо півкільцями. Таку ж форму надаємо і цибулі.
Огірок разом із шкіркою подрібнюємо середньою соломкою. Помідори чері нарізаємо навпіл чи на 4 частини.
Для подрібнення сиру візьміть терку із маленькими осередками.
За допомогою часнику або терки подрібнюємо часниковий зубок.
Для заправки викладаємо майонез, інгредієнти на смак солимо і присмачуємо меленим перцем.
Інгредієнти перемішуємо. Салат Бахор з ковбасою можна відразу подати до столу, для прикраси використовуйте зелень.
Смачного вам перекушування!