Салат Бахор з ковбасою

Апетитний та ситний салат Бахор з ковбасою обов'язково має бути на вашому святковому столі. Ця страва має неповторний смак і привабливий яскравий зовнішній вигляд.

Апетитний, соковитий та ситний салат Бахор з ковбасою обов'язково має бути на вашому святковому столі. Ця страва має неповторний смак і привабливий яскравий зовнішній вигляд. У салаті варена ковбаса вдало поєднується зі свіжими огірками, помідорами, сиром та яйцем. Пікантність салату надає часник. Ось подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена: 100 г
  • Помідори чері: 70 г
  • Сир твердий: 50 г
  • Цибуля ріпчаста: 40 г
  • Огірок свіжий: 50 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Майонез: 70 г
  • Часник: 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Беремо потрібні продукти. Із запропонованих інгредієнтів відварити потрібно куряче яйце. Помідори чері (можна взяти звичайні) та огірок промиваємо.

Порядок подрібнення інгредієнтів не грає ролі, давайте почнемо з ковбаси. На обробній поверхні нарізаємо шматок вареної ковбаси у формі брусочків. Заготівлю відправляємо до салатника.

Зварене круто яйце подрібнюємо півкільцями. Таку ж форму надаємо і цибулі.

Огірок разом із шкіркою подрібнюємо середньою соломкою. Помідори чері нарізаємо навпіл чи на 4 частини.

Для подрібнення сиру візьміть терку із маленькими осередками.

За допомогою часнику або терки подрібнюємо часниковий зубок.

Для заправки викладаємо майонез, інгредієнти на смак солимо і присмачуємо меленим перцем.

Інгредієнти перемішуємо. Салат Бахор з ковбасою можна відразу подати до столу, для прикраси використовуйте зелень.

Смачного вам перекушування!