Кесаділля з тортильї з помідорами та беконом

Є безліч гастрономічних варіантів приготування кесадилії. Моя пропозиція – це кесадилья з тортильї з помідорами та беконом.

Кесаділья — популярна мексиканська страва, яка є коржом з начинкою. Є безліч гастрономічних варіантів приготування цієї смачної страви. Моя пропозиція – це кесадилья з тортильї з помідорами та беконом, в якій начинка доповнена також нарізкою зі свіжої цибулі та сиром. Страва підійде для ситного перекушування, кесадиллю можна приготувати на сніданок. Часу піде мало, готується кесаділля просто.

Інгредієнти

  • Коржик тортилья: 2 шт.
  • Бекон: 50 г
  • Сир твердий: 80 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Цибуля зелена: 5-6 пір'я

Приготування

Для приготування візьмемо потрібні продукти. Помідор ополіскуємо добре під водою, потім витираємо насухо. Також слід промити зелену цибулю.

Подрібнимо відразу інгредієнти. Бекон нарізаємо дрібними брусочками. Помідор – невеликими кубиками. Зелену цибулю шаткуємо кільцями.

А ось сир для начинки натрьох. Вибираємо бік у терки з великими осередками.

На рівній поверхні розташовуємо коржик. Весь сир візуально поділяємо на дві частини. Половину сиру кладемо на один бік коржика.

На сирі маємо подрібнені інгредієнти в наступному порядку – помідори, бекон, зелену цибулю.

Компоненти начинки посипаємо сирною стружкою, що залишилася.

Інгредієнти начинки накриваємо вільним боком тортильї.

Розігріваємо сковороду гриль. Змащувати її не потрібно. Підсмажуємо кесадиллю з двох сторін приблизно по 1 хвилині з кожної.

Смачна кесадилья з тортильї з беконом та помідорами готова. Усім приємного перекушування!