Салат із червонокачанної капусти з сиром

Кожна господиня має свої улюблені рецепти страв з червонокачанної капусти. У моїй кулінарній скарбничці є покроковий рецепт салату із червонокачанної капусти із сиром.

З червонокачанної капусти можна зробити багато усіляких салатів – і складних, і зовсім простих. Кожна господиня має свої улюблені рецепти страв з червонокачанної капусти. У моїй кулінарній скарбничці є покроковий рецепт салату з червонокачанної капусти з сиром, який готується нашвидкуруч, адже в ньому немає інгредієнтів, які потребують термічної обробки.

У салаті капуста вдало «сусідить» із сиром твердих сортів та копченою ковбасою. Пікантність салату надає часник, для заправки використовується майонез.

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна: 200 г
  • Ковбаса копчена: 70 г
  • Сир твердий: 70 г
  • Часник: 1 зубчик
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Беремо продукти за списком. Як бачите, їх досить просто дістати з полиці холодильника і відразу приступити до нарізки.

Червонокачанну капусту для салату нарізаємо тонкими смужками. Заготівлю відразу перекладаємо в миску, трохи солимо і притискаємо руками. Так капуста стане м'якшою.

На обробну поверхню кладемо шматок ковбаси. Нарізаємо її у формі соломки чи звичайним кубиком.

Для подрібнення сиру візьмемо тертку із великими поділами. Натираємо сир. Перекладаємо сирну стружку до інгредієнтів у миску.

Очищаємо часникову часточку. Подрібнюємо теркою або пропускаємо через часнодавку.

До компонентів салату викладаємо майонез.

Вміст у мисці перемішуємо. Пробуємо на смак. Киньте ще трохи солі, якщо вона потрібна.

Простий у приготуванні салат із червонокачанної капусти з сиром та ковбасою готовий одразу до подачі на стіл. Із задоволенням дегустуємо!