Салат з капустою та яловичиною

Готуємо разом апетитний 🥗 салат з яловичиною та капустою. За цим рецептом салат виходить хрустким, ситним, дуже соковитим та смачним.

Свіжа білокачанна капуста – потрібний інгредієнт для салатних страв. Популярність цього овочу обумовлена тим, що капуста чудово поєднується з багатьма продуктами. М'ясо – не виняток. Пропоную вам покроковий рецепт салату з капустою та яловичиною, який готується легко і просто, а виходить хрустким, ситним, дуже соковитим та смачним.

Щоб салат з капустою та яловичиною приготувати до обідньої трапези або вечірніх посиденьок, потрібно, щоб м'ясо було зварене заздалегідь. Бульйон, що вийшов при варінні яловичини, можна використовувати для приготування супів. Капуста з яловичиною доповнена морквою, цибулею. Заправляються інгредієнти майонезом.

Зверніть увагу, що час приготування вказано без урахування часу на варіння інгредієнтів.

Інгредієнти

  • Яловичина варена: 250 г
  • Капуста білокачанна: 1/4 качана
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Цибуля зелена: 2 пера

Приготування

Знайомимося зі списком необхідних салату продуктів. З капусти видаляємо верхні листи, моркву та цибулю очищаємо.

Потрібна кількість капусти на обробній поверхні тонко нарізаємо стрічками. Заготівлю з капусти викладаємо у миску. Я використала молодий качан капусти. Якщо у вас овоч не соковитий, то нарізку з капусти можна трохи присипати сіллю і перетерти руками.

На черзі — свіжа морква. Для салату її подрібнюємо, скориставшись теркою із середніми поділками.

Капусту і моркву доповнюємо цибулею, порубаною тонкими півкільцями.

На обробну поверхню викладаємо шматок відвареної яловичини, нарізаємо м'ясо у формі тонких брусків.

Орієнтуючись на свої смакові уподобання, компоненти капустяного салату приправляємо сіллю, меленою спецією.

Для заправки салату візьмемо нежирний майонез, викладаємо продукт до інгредієнтів.

Подрібнені компоненти салату між собою добре перемішуємо.

Наш капустяний салат із яловичиною приготовлений. Його при подачі можна урізноманітнити нарізкою із зеленої цибулі.

Ситний м'ясний салат з білокачанною капустою готовий. Приємного вам перекушування!