Для буденного меню пропоную зробити смачний і смачний салат «Валерія». Втім, таку страву можна запропонувати і на святковий стіл. У салаті вдало поєднуються між собою морквина по-корейськи, сир, крабові палички та яйця. Готується салат просто, заздалегідь відварити потрібно курячі яйця. Ситний салат «Валерія» з крабовими паличками та яйцями обов'язково знайде своїх шанувальників, сподіваюся, що рецепт буде вашим коханим.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Морква по-корейськи: 100 г
- Сир твердий: 50 г
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо потрібні продукти для приготування салату. Курячі яйця потрібно відварити та остудити у крижаній воді. Крабові палички розморозити, якщо це потреба.
Корейську морквину для салату віджати від маринаду. Якщо у вас довгі смужки моркви, їх краще нарізати. Перекладаємо морквину в миску.
На черзі – твердий сир. Подрібнимо його, скориставшись великою теркою.
Розпаковуємо крабові палички. Перекладаємо їх на обробну поверхню, нарізаємо у формі невеликих кубиків.
Доповнюємо склад салату нарубаними курячими яйцями.
Інгредієнти заправляємо майонезом. На свій смак солимо. Якщо вважаєте за потрібне, то трохи поперчіть. Орієнтуйтеся на смакові якості моркви корейською.
Перемішуємо інгредієнти між собою.
Смачний та апетитний салат Валерія з корейською морквою, сиром та крабовими паличками готовий. Смачного!