Салат з горбушею та яйцем

Рибні салати користуються заслуженою увагою господарок. Велику популярність мають рибні салати. Салат з горбушею та яйцем виходить дуже ситним та смачним.

Рибні салати користуються заслуженою увагою господарок. Велику популярність мають салати з горбушею. Найчастіше для рецептів беруть консервовану горбушу, я ж хочу запропонувати варіант салату з малосольним горбушем. Рибу в блюді ми доповнимо відвареною картоплею, морквою, свіжим огірком та яйцями. Апетитний салат з горбушею та яйцем виходить дуже ситним, смачним. Його можна включити і в меню для святкового застілля.

Інгредієнти

  • Горбуша: 200 г (малосольна, філе)
  • Яйце куряче: 2-3 шт.
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для салату заздалегідь потрібно відварити яйця (10 хвилин після закипання) та морквину з картоплею (25-30 хвилин). Дані інгредієнти остудити під крижаною водою та очистити.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із картоплі. Нарізаємо бульби дрібними кубиками.

Так само чинимо і з відвареною морквою. Подрібнюємо її кубиками.

На черзі – свіжий огірок. Промиваємо його, обтираємо, зрізаємо хвостики. Нарізаємо кубиками (за розміром також як і попередні інгредієнти).

Додаємо до інгредієнтів салату яйця, нарізані невеликими шматочками.

Філе червоної риби – горбуші – нарізаємо маленькими шматочками і перекладаємо до складу салату.

Викладаємо в салат улюблений майонез.

Інгредієнти салату перемішуємо, знімаємо пробу. Визначившись зі смаком, солимо та перчимо салат.

Коли салат з горбушею та яйцем охолоне, подаємо його на стіл. Всім смачного!