Салат зі свининою та капустою

Пропоную до ситного перекушування приготувати овочевий салат. Виходить салат зі свининою та капустою смачним, хрустким, соковитим.

Пропоную до ситного перекушування приготувати овочевий салат. Незважаючи на те, що в салаті є капуста, морквина та цибуля, виходить він дуже ситним та апетитним, адже у його складі є свинина. Якщо у вас є відварений або запечений шматочок свинини, то готування салату займе невелику кількість часу. Виходить салат зі свининою та капустою смачним, хрустким, соковитим.

Інгредієнти

  • Свинина: 200 г (відварена або запечена)
  • Капуста білокачанна: 200 г (свіжа)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сметана: 2 ст. ложки
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати салат із свининою та капустою, візьмемо за списком потрібні продукти. Очищаємо морквину та цибулю.

Подрібнення інгредієнтів почнемо з капусти. Видаляємо верхні листи. Тонко шаткуємо капусту смужками. Нарізку з білокачанної капусти перекладаємо в миску, трохи солимо і перетираємо руками. Так капуста стане м'якшою і соковитішою.

Додаємо до капусти нарізану соломкою відварену свинину.

На черзі — свіжа морква. Її потрібно нарізати тонкими смужками. Найзручніше взяти шатківницю для овочів по-корейськи.

Червону цибулю розрізаємо навпіл. Кожну частину подрібнюємо тонкими півкільцями. Додаємо цибульну нарізку до решти інгредієнтів салату.

Салат зі свининою та капустою заправимо соусом, для якого майонез змішуємо зі сметаною. Перчимо салат.

Залишилось лише інгредієнти салату між собою перемішати і можна ставити його на стіл для частування.

Усім приємного перекушування!