Пропонований до реалізації покроковий рецепт салату з крабовими паличками та сухариками можна сміливо віднести до категорії швидких страв – закусок. Дійсно, для салатної страви достатньо лише відварити курячі яйця. Смакові якості салату з крабовими паличками визначаються певною мірою присутніми у ньому сухариками. Я зазвичай використовую сухарики – кірієшки зі смаком сиру.
Такий салат із крабовими паличками та сухариками слід подавати до столу відразу ж після готування. Інакше сухарики під впливом майонезу розм'якнуть і салат втратить свою пікантність.
Інгредієнти
- Крабові палички: 200 г
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Сир твердий: 100 г
- Сухарики: 40 г (кірієшки)
- Майонез: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо продукти за запропонованим списком. Варимо яйця, потім знімаємо з них шкаралупу.
З крабових паличок видаляємо упаковку. Перекладаємо палички на обробну дошку, щоб нарізати їх для салату у формі кубиків.
Варені курячі яйця нарізаємо також кубиком. Заготівлю з яєць перекладаємо у миску.
На черзі наступний інгредієнт – сир твердих сортів. Натираємо його. Вибираємо тертку з великими поділками. Дозволяється нарізати сир дрібними кубиками.
До складу салату вводимо сухарики.
Інгредієнти салату на смак солимо, приправляємо меленими спеціями. Для заправки кладемо майонез.
Компоненти салату з крабовими паличками перемішуємо. Відразу подаємо салат на стіл.
Смачного всім перекушування!