Салат з крабовими паличками та сухариками

Пропонований до реалізації покроковий рецепт салату з крабовими паличками та сухариками можна сміливо віднести до категорії швидких страв – закусок.

Пропонований до реалізації покроковий рецепт салату з крабовими паличками та сухариками можна сміливо віднести до категорії швидких страв – закусок. Дійсно, для салатної страви достатньо лише відварити курячі яйця. Смакові якості салату з крабовими паличками визначаються певною мірою присутніми у ньому сухариками. Я зазвичай використовую сухарики – кірієшки зі смаком сиру.

Такий салат із крабовими паличками та сухариками слід подавати до столу відразу ж після готування. Інакше сухарики під впливом майонезу розм'якнуть і салат втратить свою пікантність.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 200 г
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Сир твердий: 100 г
  • Сухарики: 40 г (кірієшки)
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо продукти за запропонованим списком. Варимо яйця, потім знімаємо з них шкаралупу.

З крабових паличок видаляємо упаковку. Перекладаємо палички на обробну дошку, щоб нарізати їх для салату у формі кубиків.

Варені курячі яйця нарізаємо також кубиком. Заготівлю з яєць перекладаємо у миску.

На черзі наступний інгредієнт – сир твердих сортів. Натираємо його. Вибираємо тертку з великими поділками. Дозволяється нарізати сир дрібними кубиками.

До складу салату вводимо сухарики.

Інгредієнти салату на смак солимо, приправляємо меленими спеціями. Для заправки кладемо майонез.

Компоненти салату з крабовими паличками перемішуємо. Відразу подаємо салат на стіл.

Смачного всім перекушування!