Салат з шинкою та яблуками

Салат з шинкою та яблуками я відношу до швидких рецептів. Для нього не потрібно заздалегідь відварювати інгредієнти. Виходить салат з шинкою та яблуками ситним та апетитним.

Смачний салат із шинкою та яблуками я відношу до швидких рецептів. Для такої страви не потрібно заздалегідь відварювати інгредієнти. Виходить салат з шинкою та яблуками ситним та апетитним. Його можна запропонувати і для повсякденного перекушування, і для святкового застілля. Заправляється салат соусом на основі сметани. До речі, замість сметани підійде натуральний йогурт.

Інгредієнти

  • Шинка: 150 г (бажано нежирна)
  • Морква: 1 шт.
  • Яблуко зелене: 1 шт.
  • Сир твердий: 100 г
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Часник: 1-2 зубчики
  • Суміш перців: за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб приготувати салат із шинкою та яблуками, візьмемо потрібні продукти за списком. Ретельно промиваємо яблуко. Очищаємо моркву та часник.

Подрібнення інгредієнтів почнемо з шинки. Для салату нарізаємо шинку у формі маленьких кубиків.

Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою терки з великими осередками.

На черзі — свіжа морква. Подрібнюємо морквину за допомогою шатківниці для овочів по-корейськи. Підійде і звичайна велика тертка.

Яблуко теж натираємо, вилучивши насіння.

Зубчики часнику пропускаємо через прес та перекладаємо у сметану. Перчимо до смаку і добре перемішуємо. Соус перекладаємо в салат.

Інгредієнти салату перемішуємо. За смаком солимо.

Смачний та соковитий салат з шинкою та яблуками подаємо до столу. Пригощайтеся, приємного апетиту!