Салат «Прибій»

Для шанувальників солоного оселедця я пропоную рибний салат «Прибій». У складі салату присутні звичайні та доступні інгредієнти.

Для шанувальників солоного оселедця я пропоную рибний салат під назвою «Прибій». Зустріла покроковий рецепт салату Прибій із солоним оселедцем на кулінарному форумі і з того часу часто готую його для сімейних посиденьок.

У складі салату присутні звичайні та доступні інгредієнти, а його смакові якості відразу набули шанувальників серед моїх домочадців та друзів.

Для салату потрібно відварити заздалегідь картоплю та моркву, курячі яйця. Запропонувати салат Прибій із солоним оселедцем можна до святкового столу.

Інгредієнти

  • Картопля: 2 шт.
  • Філе оселедця солоною: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цибуля червона: 1 шт.
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо продукти для рибного салату. Відварену картоплю та моркву очищаємо від шкірки. З яєць видаляємо шкаралупу.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із картопляних бульб. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками. Заготівлю перекладаємо в салатник.

Доповнимо картопляні кубики нарізкою з моркви. Її подрібнюємо аналогічним способом.

На черзі – курячі яйця. Рубаємо їх і перекладаємо в салатник. Дрібними шматочками шаткуємо червону цибулю. Переправляємо цибульну нарізку до інших інгредієнтів салатник.

Основний інгредієнт – філе солоного оселедця – нарізаємо шматочками. Приєднуємо рибні шматочки до подрібнених інгредієнтів у салатнику.

Склад рибного салату заправимо майонезом. Смакові якості відрегулюємо сіллю та чорним меленим перчиком.

Залишилося лише змішати інгредієнти рибного салату та можна подавати його на стіл.

Смачного вам перекушування!