Салат з крабовими паличками та виноградом

Салат з крабовими паличками та виноградом поєднує в собі одночасно кислі, солоні та солодкі смакові нотки. Він легко готується, виходить соковитим та апетитним.

Якщо серед ваших домочадців чи знайомих є кулінарні гурмани, то вони неодмінно оцінять салат з крабовими паличками та виноградом, що поєднує в собі одночасно кислі, солоні та солодкі смакові нотки. Така салатна страва просто і легко готується, виходить яскравою, соковитою та апетитною.

Інгредієнти

  • Виноград: 100 г
  • Крабові палички: 200 г
  • Кукурудза (консервована): 100 г
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Готуємо продукти. Відварені яйця звільняємо від верхнього шару. Розпаковуємо крабові палички. Виноград без кісточок промиваємо.

Курячі яйця для салату подрібнюємо у формі невеликого кубика. Заготівлю відразу відправляємо у миску.

На обробній поверхні нарізаємо крабові палички у формі шайбочок. Нарізування з крабових паличок з'єднуємо з яйцями.

Наступний інгредієнт – виноград. Кожну ягоду розрізаємо на 2 частини. Якщо у вас фрукт із кісточками, то обов'язково їх вилучаємо. Завантажуємо заготовку з винограду в ємність до решти інгредієнтів.

З яскравих зерен консервованої кукурудзи зціджування сік. Доповнюємо склад салату підготовленою кукурудзою.

Заправляємо інгредієнти порцією майонезу, на свій смак солимо та перчимо.

Перемішуємо, потім відправляємо салат на полицю в холодильник. Через 10 хвилин салат можна подавати до столу.

Смачний салат з виноградом та крабовими паличками готовий, знімаємо пробу. Приємного перекушування!