Салат із чорної редьки з мясом

Чорна редька – корисний коренеплід, який зазвичай використовується для приготування салатів. Давайте приготуємо смачний і ситний салат із чорної редьки з м'ясом.

Чорна редька – корисний коренеплід, що зазвичай використовується для приготування різноманітних салатів. Пропоную подрібнити редьку на тертці та доповнити її відвареним м'ясом та обсмаженою цибулею. Для салату підійде будь-яке відварене м'ясо – курятина, свинина, яловичина, індичка. А я використала м'ясо відвареної качки. Складається салат із чорної редьки з м'ясом із простих інгредієнтів, але виходить дуже смачним та ситним. Запропонувати салат можна до обіду або до вечері як самостійну страву або разом із картопляним гарніром.

Інгредієнти

  • Редька чорна: 1 шт.
  • М'ясо: 200 г (відварене будь-яке)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт. (Великий)
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб приготувати салат із чорної редьки та м'яса, візьмемо потрібні продукти. Очищаємо цибулю та ріпку. Варене м'ясо має бути остудженим.

На обробну дошку кладемо очищену цибулю і розрізаємо її навпіл. Потім кожну половинки шаткуємо у формі напівкілець.

Розігріваємо на сковороді олію. Перекладаємо на сковороду нарізку з|із| цибулі і пасеруємо, періодично перемішуючи, до м'якості і легкої золотистої скоринки. Обсмажену цибулю остудити.

Поки цибуля остигає, підготуємо інші інгредієнти. Відварене м'ясо розбираємо на волокна. М'ясо також можна нарізати тонкою соломкою.

Чорну редьку я подрібнила за допомогою шатківниці для овочів по-корейськи. Можна використовувати звичайну терку з великими осередками.

У мисці з'єднуємо обсмажену цибулю, подрібнене м'ясо та натерту редьку. Для заправки додаємо майонез. На смак солимо інгредієнти.

Склад салату перемішуємо і відразу подаємо до столу. Салат із чорної редьки з м'ясом вийшов смачним та ситним.

Усім приємного перекушування!