Салат з куркою, горошком та перцем

Куряче м'ясо чудово поєднується з овочами. Використовуємо цю гастрономічну властивість інгредієнта та приготуємо салат із куркою, горошком та перцем.

Куряче м'ясо – найчастіший «гість» у різноманітних салатах. Продукт чудово поєднується з овочами. Використовуємо цю гастрономічну властивість інгредієнта та приготуємо салат з куркою, горошком та перцем, який вдало впишеться у будь-яке меню.

Основні компоненти салату доповнені пекінською капустою, яка привносить у страву свіжість та соковитість. Наперед для рецепту відварюємо куряче філе.

Інгредієнти

  • Куряче філе – варене: 1 шт.
  • Солодкий болгарський перець: 1 шт.
  • Капуста пекінська: 200 г
  • Яблуко: 1 шт.
  • Горошок консервований: 4 ст. ложки
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Для салату знадобляться такі продукти. Яблуко та перець ретельно промиваємо під проточною водою, обтираємо насухо. З яблука видаляємо серцевину, з перцю коробочку з насінням. Філе попередньо відварюємо.

На обробну поверхню кладемо відварене куряче м'ясо. Для салату нарізаємо його у формі кубиків-шматочків. Заготовку поміщаємо в миску.

Солодкий червоний перець подрібнюємо смужками. Нарізку викладаємо до курячого м'яса.

Доповнюємо інгредієнти пекінської капустою, подрібненою тонкими стрічками.

З горошку з|із| банки зливаємо рідину, завантажуємо продукт в миску до інших інгредієнтів.

Останнім подрібнюємо яблуко. Надаємо фрукту форму тонкої соломки.

Заправляємо компоненти салату майонезом, солимо на власний смак.

Склад страви добре перемішуємо, салат готовий.

Можна братися до дегустації. Всім смачного перекушування!