Салат з курячої печінки з горошком

Пропоную вам простий у реалізації покроковий рецепт салату з курячої печінки з горошком, в якому вдало поєднуються інгредієнти.

Куряча печінка – один з найпопулярніших корисних субпродуктів, який господарки з успіхом використовують для готування всіляких салатів. Пропоную вам простий у реалізації покроковий рецепт салату з курячої печінки з горошком, в якому вдало поєднуються інгредієнти. Так, солодка морквина та цибуля чудово гармонують за смаком із консервованим продуктом — горошком, а заправка з майонезу та мелені спеції роблять салат ситним та гострим. Смачний салат із курячої печінки з горошком вдало впишеться у домашнє меню.

Курячу печінку для такої страви можна відварити (20-25 хв.) або обсмажити (7-8 хв.). Я віддала перевагу першому варіанту.

Інгредієнти

  • Печінка куряча відварена: 250 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Горошок консервований: 5 ст. ложок
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Майонез: 2 ст. ложки (будь-який)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець: за смаком
  • Будь-яка зелень: за смаком

Приготування

Готуємо інгредієнти для салату з печінкою.

Зробимо для салату заготівлю із овочів. Натираємо моркву, рубаємо цибулину.

На дно сковороди капаємо олію. Коли продукт прогріється, викладаємо на сковороду подрібнену морквину із цибулею. Обсмажуємо до м'якості.

Відварену печінку перекладаємо на обробну дошку і гострим ножем подрібнюємо смужками.

Нарізку з курячої печінки викладаємо у миску. Додаємо зелений горошок, з якого заздалегідь зливаємо сік.

Перекладаємо до інгредієнтів пасеровану заготівлю з моркви та цибулі.

Компоненти салату приправляємо за смаком сіллю та меленими спеціями. Викладаємо майонез.

Між собою добре змішуємо інгредієнти.

Охолоджуємо хвилин 20 салат у холодильнику, а потім виставляємо його на стіл, присипавши зеленню. Рекомендується салат спочатку витримати на полиці холодильника протягом 20 хвилин, а потім пригощатися їм. Готовий салат прикрашаємо рубаною зеленню. Смачного!