Сендвіч із тортильї

Для ситного та смачного перекушування пропоную зробити сендвіч. Рецепт приваблює мене простотою, сендвіч із тортильї легко сформувати, правильно уклавши інгредієнти.

Для ситного та смачного перекушування пропоную зробити сендвіч. Як хлібну основу для нашої закуски візьмемо коржик тортиллю. Для начинки знадобиться шинка, свіжі помідори, сир. Рецепт приваблює мене простотою, сендвіч із тортильї легко сформувати, правильно уклавши інгредієнти. Для начинки підійде не тільки шинка, а й інші сорти ковбаси. Таку апетитну закуску можна взяти з собою в дорогу чи пікнік. Приступаємо.

Інгредієнти

  • Коржик тортилья: 1 шт.
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Соус томатний: 1 ч. ложка
  • Шинка: 1-2 скибочки
  • Сир твердий: 30 г
  • Помідори: 0,5 шт.

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти, щоби приготувати один сендвіч. Помідор добре промиваємо. Знадобиться сковорода гриль.

Орієнтуючись на фото, розрізаємо коржик тортиллю до середини.

Візуально ділимо коржик на 4 частини. Одну частину тортильї змащуємо майонезом, протилежну томатним соусом.

Помідор нарізаємо кружальцями, сир подрібнюємо тонкими скибочками. На частину, змащену майонезом, укладаємо помідорні кружечки. По сусідству маємо сирну нарізку. З іншого боку на вільний сегмент кладемо скибочку (або дві) шинки.

Починаємо складати коржик з начинкою, накладаючи частини один на одного.

У результаті повинен вийти такий трикутний сендвіч.

Розігріваємо суху поверхню сковороди гриль. Підрум'янюємо сендвіч із тортильї з кожного боку приблизно по 1 хвилині.

Апетитний сендвіч із тортильї готовий, усім смачного перекушування!