Якщо вам подобаються салатні страви з використанням курячої печінки, то візьміть на озброєння цей рецепт, в якому субпродукт доповнений морквою по-корейськи. Перевага такої страви в тому, що вона робиться з доступних інгредієнтів, а на смак виходить пікантною, в міру ніжною, хрумкою та ситною. Я використовувала для салату з курячою печінкою готову моркву по-корейськи, можна її приготувати самостійно і в домашніх умовах. Мій покроковий рецепт салату з печінки та корейської моркви стане вам у нагоді для святкового меню. Апетитний салат з печінки та корейської моркви – відмінний варіант і для буденних перекусів.
Інгредієнти
- Печінка куряча: 250 г
- Морква по-корейськи: 150 г
- Огірки мариновані: 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Будь-яка зелень: за смаком
- Цукор: 0,5 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Оцет 9%: 1 ст. ложка
- Вода (окріп): 100 мл
Приготування
Беремо інгредієнти за списком. Охолоджену курячу печінку промиваємо, а потім відварюємо протягом 20 хвилин, воду злегка підсолити.
Очищаємо цибулину, тонко подрібнюємо її півкільцями. Заготовку викладаємо в миску, додаємо цукор, трохи солимо, вливаємо оцет і окріп. Цибулю маринуємо 10 хвилин, потім воду зливаємо.
На обробну дошку викладаємо огірок і нарізаємо стрічками.
Підготовлену курячу печінку подрібнюємо для салату у формі брусочків.
Підбираємо для салату містку миску. Викладаємо нарізку з огірка, печінки. Доповнюємо інгредієнти замаринованою цибулею та морквою по-корейськи.
У такий салат, як правило, не потрібно додавати спеції, оскільки вони достатньої кількості є в корейській моркві. Просто заправляємо салат майонезом.
Компоненти печінкового салату між собою перемішуємо.
Подачу готового салату з печінки та моркви урізноманітним подрібненою свіжою зеленню. Салат готовий, пригощайтесь на здоров'я! Всім смачного!